PASKELBTOS NAUJOSIOS „NISSAN MICRA" KAINOS

  • Nauja išraiškinga „Micra" išvaizda
  • Visapusiškai atnaujintas priekinės ir galinės dalių išorės dizainas
  • Kokybiškai įrengtas automobilio salonas
  • Naujoviškos technologijos, įskaitant „NissanConnect"
  • Nujosios „Nissan Micra" kaina nuo 34 490 Lt su PVM

 

 

 

Pasirodo reikšmingai patobulintas ir atnaujintas „Micra" modelis, kuris užima svarbią vietą „Nissan" istorijoje ir yra bendrovės dabartinės sėkmės pagrindas.

 

Atliktų pakeitimų neįmanoma pavadinti kosmetiniais - jie gerokai didesni ir apima daug sričių. Nors atnaujintas modelis sukurtas populiariojo ketvirtosios kartos automobilio pagrindu, vis dėlto „Nissan" jį vadina naująja „Micra".

 

Visiškai pakeistas naujosios „Micra" priekinės ir galinės dalių dizainas. Be to, reikšmingai atnaujintas ir jos interjeras. Salone galima pastebėti naują įrangą, atnaujintą centrinę konsolę, naują apdailą ir puošybines detale.

 

„Nissan" taip pat išplėtė šiam modeliui skirtos papildomos įrangos asortimentą, kad savininkai galėtų susikurti savo unikalią „Micra". Atlikti patobulinimai, kurie neatsiejami nuo pripažintų šio modelio važiavimo savybių bei išskirtinio valdymo, suteikė mažiausiam „Nissan" automobiliui dar daugiau žavesio.

 

Tačiau pagrindiniu naujosios „Micra" charakterio bruožu ir toliau išlieka dizainas, kuriuo išsiskyrė pasirodęs pirmasis „Micra" mažylis. Šis dizainas alsuoja 30 metų istorija, kuri apima daugiau nei 6 mln. modelių.

 

Dėka mažo apsisukimo spindulio, naująją „Micra", kaip ir jos pirmtakę, ne tik smagu vairuoti ir lengva statyti. Tai kartu vienas pažangiausių mažųjų automobilių rinkoje.

 

Šiame automobilyje komplektuojamos įrangos sąraše puikuojasi itin efektyvus tiesioginio įpurškimo benzininis variklis su kompresoriumi („DIG-S"), naujoviška, prieinama ir be galo naudinga stovėjimo vietos matavimo sistema (ji labai praverčia statant automobilį ankštose vietose) bei elektroninio rakto sistema, kuri leidžia nenaudojant raktelio ne tik patekti į automobilį, bet ir užvesti jo variklį.