2012 M. RINKITĖS „NOTE SELECT EDITION"

  • Priedai „Acenta" komplektacijoje
  • Naujas stilingas vidus ir išorė
  • Puiki kaina

Europoje gaminamas „Note" susilaukė patobulinimų, kurie tikrai atkreips pirkėjų dėmesį. „Nissan Note" yra vienas iš trijų modelių, gaminamų sėkmingai veikiančioje Sanderlando gamykloje (JK). Kiti du - tai „Qashqai" ir „Juke". Nuo gamybos pradžios 2006 m. kovo mėnesį Sanderlande iš viso pagaminti 427 985 „Note" automobiliai.

 

Pirma gera žinia ta, kad į „Acenta" komplektaciją įtraukiama įranga iš aukštesnės komplektacijos.

Dėmesio vertos naujovės išorėje: nauji „deimanto pjūvio" dviejų atspalvių 16 colių lengvo lydinio ratlankiai vietoje buvusių 15 colių, priekinių rūko žibintų apvadai, naujas spalvos variantas „Haptic Blue". Be to, į „Select Edition" standartiškai montuojamas automatinis oro kondicionierius.

Salonui solidumo suteikia nauja sėdynių medžiaga derinama su dirbtine oda, apsiūta mėlynos spalvos siūlėmis.

 

Be to, klientas gali pasirinkti techninį paketą ir populiariąją „Nissan Connect" sistemą, kuri leidžia klausytis įvairių formatų skaitmeninių muzikos įrašų (CD, radijas, IPod), turi palydovinę navigaciją, „Bluetooth" jungtį, taip pat klimato kontrolę ir automatiškai valdomus priekinius žibintus. Techniniame pakete yra ir atbulinės eigos jutiklis bei tamsinti stiklai.

Nežiūrint šitų naujų priedų, pirkėjai gali įsigyti „Note Select Edition" už prieinamą kainą - 51 500 Lt su PVM. „Nissan Note" kainos prasideda nuo 37 995Lt su PVM

Galima rinktis 1,4 ir 1,6 litro benzininius variklius arba 1,5dCi dyzelinį. „Pure Drive" ženkleliu pažymėto 1,5dCi CO2 emisija - vos 110 g/km, o bendras ekonomijos rodiklis - 4.2 l/100 km.

Pirmieji „Note Select Edition" atstovybes pasieks kovo 1 d.