Naujasis „Nissan Qashqai“

šiandien „Nissan" pristato atnaujintą „Qashqai" modelį. Atnaujintas išorės dizainas bei suteikta naujų ir modernių akcentų automobilio salonui. Padidintas komforto lygis bei patobulintos vairavimo charakteristikos.

 

2017 metų rudenį prekyboje pasirodysiantis atnaujintas „Qashqai" turės naująją „ProPILOT" autonominio vairavimo technologiją, valdančią vairą, greitėjimą ir stabdymą važiuojant viena juosta. Ši technologija suteiks daugiau pasitikėjimo ir laisvės vairuotojui didelėse transporto spūstyse arba važiuojant užmiestyje.

 

Paulas Willcoxas, „Nissan Europe" tarybos narys, komentuoja: „Nissan" išmaniojo mobilumo vizija yra mūsų gaminių strategijos pagrindas, kuriuo vadovaudamiesi kuriame kiekvieną automobilį. Naujasis „Nissan Qashqai" tai patvirtina, o panaudoti patobulinimai ir toliau diktuos madas miesto visureigių segmente."

 

Salono patobulinimai

 

Naujojo „Qashqai" salonas išsiskiria aukščiausios klasės medžiagų kokybe, naujais inžinieriniais patobulinimais bei pažangiosiomis technologijomis.

 

Visiška naujiena yra aukščiausio įrangos lygio „Tekna+" modelis, kuriame sėdynės trauktos aukštos kokybės minkšta „nappa" oda.

 

Salone vairuotoją pasitinka D formos daugiafunkcis vairas su aukščiausios kokybės satino ir chromo intarpais. Borto kompiuterio ekrano funkcijų valdymui sumontuotas keturių krypčių valdikliai, užtikrinantis intuityvesnį valdymą bei leidžia geriau sutelkti dėmesį į kelią.

 

„NissanConnect" informacinė ir pramoginė sistema su DAB skaitmeniniu radiju ir palydovine navigacija gavo atnaujintą programinę įrangą.

 

Nauja parinktis melomanams - aukščiausios kokybės BOSE septynių garsiakalbių garso sistema.

 

Išorės atnaujinimas

 

„Qashqai" išorei suteikti nauji bruožai, formuojantys rafinuotesnį stilių. Pilnai atnaujinta priekinė dalis, sumontuotos naujos „Nissan V-motion" grotelės, naujo dizaino bamperis ir variklio gaubtas, atnaujintuose žibintuose sumontuoti nauji stilingi LED dienos žibintai, o adaptyvieji priekiniai žibintai padidina saugumą važiuojant naktį.

 

Automobilio gale sumontuoti charakteringi žibintai, kurių bumerango formos motyvas tęsiasi per visą žibintą, o modernus dizaino sprendimas suteikia trimatį efektą.

 

Į „Qashqai" spalvų paletę įtrauktos dvi naujos spalvos, pabrėžiančios automobilio charakterį. Tai yra „Vivid Blue" spalva, pristatyta Ženevoje vykusioje spaudos konferencijoje, ir „Chestnut Bronze".

 

Dar labiau užtikrintas vairavimas

 

Neskaitant visų „Qashqai" dizaino patobulinimų, „Nissan" inžinieriai atliko daug naujų patobulinimų siekiant dar labiau pagerinti jau ir taip įspūdingas vairavimo charakteristikas. Atlikti pakabos, amortizatorių ir vairo sistemų pakeitimai suteikia dar geresnę vairavimo patirtį.

 

Padidintas garso izoliacinių medžiagų kiekis ir panaudojus storesnius galinius stiklus, sumažėjo kelio, variklio ir vėjo triukšmas salone. Galima rinktis naujo dizaino 17, 18 ir 19 colių lengvojo lydinio ratlankius, kurių nauja aerodinaminė forma padeda pasiekti maksimalų efektyvumą.

 

Net ir įdiegus visus anksčiau minėtus patobulinimus, „Qashqai" aerodinaminės charakteristikos nesuprastėjo. Jis išlaiko mažiausią klasėje pasipriešinimo koeficientą, lygų 0,31, bei mažiausią CO2 emisijų kiekį: 1,5 litro dCi 110 dyzelinis variklis išmeta tik 99 g/km.

 

Naujoji „Nissan" išmaniojo mobilumo technologija

 

Nuo pirmojo debiuto rinkoje 2007 metais, „Qashqai" išliko svarbiausiu modeliu „Nissan" kompanijai užtikrinant pažangaus vairavimo technologijų prieinamumą plačiam vartotojų ratui. Su naujuoju „Qashqai" šis įsipareigojimas klientams pasistūmėjo dar toliau.

 

Išmaniojo avarinio stabdymo sistema papildyta pėsčiųjų atpažinimo funkcija. „Qashqai" pirmą kartą sumontuota galinė įstrižo eismo stebėjimo sistema, skirta sumažinti susidūrimų riziką judant nedideliu greičiu atbulomis. Automobilis ir toliau siūlomas su kelio ženklų atpažinimo, vairuotojo nuovargio stebėjimo, išmaniąja automatinio parkavimo, išmaniąja aplinkinio vaizdo, aklosios matymo zonos stebėjimo ir nukrypimo iš eismo juostos įspėjimo sistemomis.

 

„Qashqai" visuomet žavėjo savo kainos ir kokybės santykiu. Jis sėkmingai sujungė SUV ir hečbeko savybes.

 

Atnaujinto modelio pokyčiai pagrįsti išsamia klientų poreikių analize ir skirti sustiprinti jo, kaip geriausiai Europos rinkoje parduodamo miesto visureigio, pozicijas. Nuo 2007 metų, jau parduota daugiau kaip 2,3 milijono automobilių.

 

Atnaujintas „Nissan Qashqai" yra stipresnis ir žavesnis vairuotojų partneris, kuris visiškai pasiruošęs ir antrą dešimtmetį išlikti segmento lyderiu.