C SEGMENTĄ PAPILDO NAUJASIS „NISSAN PULSAR" SU PAŽANGIOMIS TECHNOLOGIJOMIS, DIZAINO SPRENDIMAIS IR ERDVIAUSIU KLASĖJE VIDUMI

C segmentą papildo naujasis „Nissan Pulsar" su pažangiomis technologijomis, dizaino sprendimais ir erdviausiu klasėje vidumiVisiškai naujas penkerių durų „Pulsar" hečbekas išgrynina „Nissan" naujoves ir dinamiškumo sampratą, pateikdamas visa tai visiškai nauja forma.
  • Naujajame modelyje įdiegtos gerai žinomos technologijos - aplinkinio vaizdo sistema ir šiame sektoriuje pirmąkart pasirodančios saugos bei komforto sistemos.
  • Siūlomi galingi ir ekonomiški turbininiai varikliai.
  • Naujasis „Pulsar" automobilis išsiskiria išraiškingu dizainu, įkūnijančiu „Nissan" būdingus elementus.
  • Sukurtas Europos rinkai ir bus gaminamas Barselonoje veikiančioje „Nissan" gamykloje.
  • Prekyboje pasirodys šių metų rudenį.

Per paskutiniuosius septynerius metus savo aistrą naujovėms ir technologijoms „Nissan" realizavo įvairiomis šeimyninių automobilių modifikacijomis. Pasitelkdama tą pačią dizaino koncepciją ir originalią viziją, kuri yra įprasminta „Qashqai", „X-Trail" ir „Note" modeliuose, „Nissan" toliau plečia savo automobilių asortimentą: rinkoje pasirodo visiškai naujas „Nissan" šeimyninis hečbekas - „Pulsar".

Išraiškingu dizainu, techninėmis naujovėmis ir vidaus erdve išsiskiriantis naujasis „Pulsar" brėžia naujas gaires C segmente. Tai pirkėjams gerai žinomi kokybiški „Nissan" sprendimai, įvilkti į naują stilingą rūbą.

„Pulsar" pasirodymas atspindi ambicingą „Nissan" siekį pažangius dizaino sprendimus ir technines naujoves paversti prieinamomis kuo platesnei auditorijai. 

Pažangios technologijos 

Kaip „Nissan" vairuotojai ir galėjo tikėtis, naujasis „Pulsar" modelis pristatomas su visa serija prieinamų ir naudingų technologijų, kurios užtikrina didesnį pasitikėjimo jausmą bei komfortą vairuojant. „Nissan" bendrovė dar labiau sustiprino turimąnaujas technologijas automobilių sektoriuje taikančios gamintojos įvaizdį, pasiūlydama platų, paprastai tik aukštos klasės modeliams būdingos įrangos asortimentą.

„Pulsar" modelyje visiškai integruota pažangi „Nissan Safety Shield" įranga. Tai kompleksas sistemų ir technologijų, užtikrinančių visapusišką saugumą.

Šis naudingų ir modernių technologijų paketas leidžia vairuotojams užtikrintai jaustis už naujojo „Pulsar" vairo ir mėgautis visomis jo siūlomomis galimybėmis. Tarp šiame automobilyje įdiegtų technologijų minėtinos išankstinio avarinio stabdymo, judančių objektų aptikimo, nukrypimo iš važiuojamosios juostos įspėjimo ir aklosios zonos stebėjimo / įspėjimo sistemos.

 

„Nissan" bendrovė yra pasiryžusi savo automobilius tiekti su pažangiomis technologijomis, kurios taptų sektoriaus naujovėmis. Taigi „Pulsar" yra vienintelis automobilis sektoriuje su judančių objektų aptikimo, nukrypimo iš važiuojamosios juostos įspėjimo ir aklosios zonos stebėjimo / įspėjimo sistemomis, kurios yra įtrauktos bent į vieno modelio standartinės versijos komplekto sudėtį.

„Pulsar" automobilyje taip pat įrengta antrosios kartos „NissanConnect" sistema su naujoviškomis funkcijomis, įskaitant visiškai integruotą išmaniojo telefono jungtį ir daugybę įvairių naudingų bei informatyvių programų.

Kita pažangi „Pulsar" technologija - integruoti LED priekiniai žibintai. „Pulsar" montuojami išskirtiniai LED priekiniai žibintai, kuriuos „Nissan" pirmąkart pristatė „Qashqai" ir „X-Trail" modeliuose. Jie skleidžia ryškią baltą šviesą ir suvartoja 50 proc. mažiau energijos nei įprastos lemputės.

Efektyvūs ir galingi varikliai bei transmisijos 

Nuolat ieškodama naujoviškų sprendimų ir siekdama sumažinti eksploatacines išlaidas, „Pulsar" modeliui „Nissan" siūlo puikiomis techninėmis charakteristikomis pasižyminčius ir efektyvius turbininius variklius. 1,2 l DIG-T benzininio variklio galia yra didesnė nei įprasta tokio svorio galios agregatams - 115 AG. 1,5 l dCi variklio galia siekia 110 AG, o sukimo momentas - 260 Nm. 2015 m. pradžioje variklių asortimentą papildys galingesnė - 190 AG 1,6 benzininė versija su turbokompresoriumi. 

 

Naujojo „Pulsar" automobilio varikliuose sėkmingai pritaikyta „Nissan" svorio ir matmenų mažinimo koncepcija: jie išsiskiria puikiomis techninėmis savybėmis ir mažu taršos lygiu - anglies dvideginio kiekis nesiekia 95 g/km*. „Pulsar" taip pat komplektuojama pažangi „Nissan Xtronic" automatinė transmisija. Ši transmisija siūlo abiejų tipų pavarų dėžėms būdingas geriausias savybes - itin tolygų galios perdavimą esant nedideliems variklio sūkiams ir tiesioginį pavarų perjungimą staigiai didinant greitį.

Nauji salono erdvės standartai 

Dėl ilgiausios klasėje važiuoklės bazės (2700 mm) ir sumanios konstrukcijos „Pulsar" siūlo gerokai daugiau vietos gale sėdinčių keleivių kojoms ir pečiams nei kiti šio sektoriaus atstovai. Gale sėdinčiųjų keliams palikta 692 mm erdvės. Šiuo požiūriu „Pulsar" modelis yra daug erdvesnis už daugelį D segmento automobilių.

Nors „Pulsar" vidus yra erdvus, tačiau jo išorė labai kompaktiška (ilgis tik 4385 mm), todėl šį automobilį lengva pastatyti siaurose miesto gatvelėse. 

Elegantiškas ir sportiškas dizainas 

„Pulsar" atpažįstamas iš „Nissan" būdingų V formos grotelių bei ryškių ir tvirtų kėbulo linijų. Jis skirtas Europos rinkai ir bus gaminamas Barselonoje esančioje „Nissan" gamykloje.

„Pulsar" paveldėjo tuos pačius efektingo dizaino genus, kurie būdingi ir „Qashqai" bei „X-Trail" modeliams. Tvirtos linijos ir skrupulingai ištobulintos detalės sukuria elegantiško bei sportiško automobilio įspūdį. Kaip ir crossover šeimos nariai, „Pulsar" išsiskiria išraiškingomis ratų arkomis, smailėjančia vidurio linija ir grakščiomis šoninėmis formomis.

Drąsų aukšto lygio stilių atspindi ir automobilio vidus - čia panaudotos kokybiškos medžiagos ir ryškus dizainas tobulai dera prie „Pulsar" montuojamos nepaprastai aukšto lygio įrangos.

* Duomenys dar bus patvirtinti.