„NISSAN" STIPRINA SAVO POZICIJAS CROSSOVER AUTOMOBILIŲ SEKTORIUJE, PRISTATYDAMA VISIŠKAI NAUJĄ „X-TRAIL" MODELĮ

  • Visiškai naujos konstrukcijos „X-Trail" sukurtas pasitelkiant „Nissan" visureigių gamybos patirtį.
  • Jis tapo visateisiu pramonėje lyderiaujančių „Nissan" crossover modelių šeimos nariu.
  • Naujajam modeliui būdingas išraiškingas dizainas, sumanūs konstrukciniai sprendimai ir patobulintos važiavimo bekele savybės.
  • Įdiegtos šiame sektoriuje pirmą kartą pasirodančios pažangios technologijos.
  • Siūloma septynvietė versija su itin lanksčiomis erdvės pritaikymo galimybėmis.
  • Gale sėdinčių keleivių kojoms palikta daug vietos - šiuo požiūriu „X-Trail" pranoksta visus savo klasės atstovus.
  • Antrosios eilės sėdynės išsiskiria unikalia slankiojimo ir atlošimo funkcija.
  • Visiškai integruota nauja „NissanConnect" sistema, siūlanti įvairias programas.
  • Automobilyje montuojama „Nissan Safety Shield" sistema su papildomomis saugos funkcijomis.
  • Naujos įrangos sąraše puikuojasi atidaromas panoraminis stogas ir LED priekiniai žibintai.
  • Siūlomi dviem arba keturiais ratais varomi modeliai.
  • Dviem ratais varomi modeliai komplektuojami su naująja „Nissan XTronic" transmisija.
  • Montuojamas naujas dCi 130 AG variklis išsiskiria mažesniu taršos lygiu ir didesne kuro ekonomija.
  • Išskiriamo anglies dvideginio kiekis prasideda nuo 129 g.

 

Pristatydama visiškai naują „X-Trail" modelį, „Nissan" dar labiau sustiprina savo kaip pasaulinės lyderės poziciją crossover modelių rinkoje. Iš pagrindų atnaujintas „X-Trail" visureigis prisijungia prie naujos konstrukcijos „Qashqai" ir „Juke" automobilių, priklausančių funkcionalių „Nissan" crossover šeimai. Jis pasirodo su naujomis technologijomis, išsiskiriančiu dizainu ir neprilygstamu šioje klasėje praktiškumu. Naujasis „X-Trail" pirmąkart pristatytas 2013 m. Frankfurto automobilių parodoje, o Europos prekybos salonus pasieks liepos mėnesį. Tai bus naujo ir įdomaus sėkmingos „Nissan" crossover automobilių istorijos etapo pradžia. 

 

APŽVALGA 

 

Naujasis „X-Trail" modelis sukurtas pasitelkiant pripažintų „Nissan" visureigių gamybos patirtį ir novatoriškų „Nissan" crossover automobilių įkvėptas naujas idėjas bei technologijas. Šioje tradicijų ir naujovių sintezėje gimęs automobilis perrašo kompaktiškų visureigių segmento taisykles.

 

Ant naujos bendros „Renault-Nissan" aljanso modulinės Common Module Family (CMF) platformos sukurtas naujasis „X-Trail" yra toks pat tvirtas ir rafinuotas, kaip ir ankstesnės kartos modelis, tačiau išsiskiria crossover būdingu stiliumi ir efektyvumu, įdomiais dizaino sprendimais, naujoviškomis technologijomis ir ypatingu komfortu bei praktiškumu.

 

Pasikeitęs išraiškingas „X-Trail" dizainas, po kuriuo slepiasi stipri varomoji jėga, byloja apie „Nissan" užmojį pristatyti šį modelį kaip funkcionalų pasiūlymą C-SUV sektoriuje. Naujosios kartos „X-Trail" idealiai perteikia „Nissan" modernaus crossover viziją. Nauja įspūdinga šio modelio išvaizda yra naujausios „Nissan" dizaino koncepcijos pavyzdys.

 

Naujajam „X-Trail" visureigiui būdingas glotnių formų tvirtas kėbulas su organiškai susiliejančiomis grakščiomis linijomis. Tai byloja apie automobilio galią ir jo nuotykių dvasią. Elegantišką ir sportišką automobilio profilį papildo visa serija naujų dizaino elementų, tarp jų ir nauji ryškūs priekiniai žibintai (priekiniai LED technologijos žibintai kaip standartinė įranga montuojami aukštesnio lygio modeliuose) bei charakteringa nauja LED diodų juostelė, iš kurios automobilį galima lengvai atpažinti naktį. Taip pat minėtina ir elektra valdoma bagažinė bei atidaromas panoraminis stogas.

 

„X-Trail" visureigis keleivius pasitinka visiškai nauja vidaus aplinka. Salone atnaujintos net smulkiausios detalės, kad būtų galima pasiūlyti septynvietę versiją. Sėdynės išdėstytos kaip teatre, todėl kiekvienas keleivis gali gerai matyti vaizdą priekyje. Salone gausu aukštos kokybės medžiagų ir pažangaus dizaino sprendimų. Be to, jis išsiskiria įdiegtomis technologijomis, stumdomomis antrosios eilės sėdynėmis ir didele erdve papildomai montuojamos trečiosios eilės keleiviams. Šioje srityje naujasis „X-Trail" diktuoja naujus standartus. „X-Trail" visureigyje taip pat pristatoma naujausios kartos „NissanConnect" sistema, suderinama su išmaniuoju telefonu. Ji siūlo daugybę naujoviškų funkcijų, įskaitant keletą automobilyje įdiegtų programų, kurios leidžia palaikyti ryšį su pasauliu vairuojant.

 

Naujajame „X-Trail" montuojamas galingas ir kartu ekonomiškas dCi 130 AG variklis, pasižymintis optimaliai suderintomis kuro sąnaudomis ir nepriekaištingomis darbinėmis charakteristikomis važiuojant bet kokiu greičiu. Siūlomos dviejų ir keturių varančiųjų ratų versijos. Keturių varančiųjų ratų versija komplektuojama su naujausios kartos „Nissan ALL MODE 4x4-i" transmisija. Su „Nissan" naująja važiuoklės valdymo sistema ir „Nissan Safety Shield" įranga susieta nauja „X-Trail" transmisija siūlo daug įvairių saugumą užtikrinančių ir patogių funkcijų, todėl kiekviena kelionė šiuo automobiliu visuomet bus smagi.

 

Naujajam „X-Trail" visureigiui atiteks itin svarbus vaidmuo augančioje „Nissan" crossover modelių šeimoje. Jis bus gaminamas devyniose gamyklose visame pasaulyje ir tiekiamas įvairioms rinkoms. Šio visureigio pirmtakas buvo vienas populiariausių bendrovės automobilių visame pasaulyje. Tikimasi, jog naujoji versija reikšmingai prisidės įgyvendinant 2011-2016 biudžetinių metų vidutinės trukmės veiklos planą „Nissan Power 88".