NAUJASIS „NISSAN NOTE" JAU LIETUVOJE

  • Modernus naujasis „Nissan Note" nustato naujus prieinamos technologijos standartus
  • „Nissan saugos skydas": pirmą kartą B segmento automobilyje panaudota „Premium" segmento technologija
  • Pagaminta Europoje, skirta Europai: gausūs konstrukcijos ir dizaino patobulinimai, skirti Europos pirkėjams
  • Standartu virtęs efektyvumas: didelis variklių su mažu CO2 lygiu asortimentas,
  • Modernios technologijos: aplinkinio vaizdo stebėjimo sistema, „NissanConnect" ir „Nissan saugos skydas"
  • Kaina nuo 39 990 Lt su PVM
Pagaliau B segmente pritaikyta pažangi ir nebrangi technologija suderinta su nauju dinamišku dizainu. Oficiali prekyba naujuoju „Nisan Note" atstovybėse prasideda 2013 m. spalio 23d.

Jau visu pajėgumu vykdoma naujojo „Note" gamyba didžiausioje „Nissan" gamykloje Sanderlando mieste, Jungtinėje Karalystėje. Kompaktiškų automobilių segmento klientams „Nissan" gali pasiūlyti itin modernų technologijų paketą su visa eile pažangių technologijų, kurios paprastai naudojamos tik „Premium" segente, už prieinamą kainą.

Iki šiandien „Nissan" jau priėmė daugiau nei 14 000 išankstinių naujojo „Note" užsakymų iš visos Europos - ankstyvas ženklas, rodantis, kad naujasis modelis atitinka tiek naujų, tiek senų „Note" vairuotojų lūkesčius. Tikimasi, kad naujas dizainas ir modernios technologijos už prieinamą kainą leis naujam modeliui tapti vienu geriausiai parduodamų „Nissan" modelių, kurio pardavimai Europoje sudarys daugiau nei 100 000 automobilių per metus.

Taina Erkkilä, „Nissan Nordic Europe" viešųjų ryšių ir komunikacijos direktorė: „Naujasis „Note" atlieka labai svarbų vaidmenį mūsų naujų modelių asortimente, sujungia pažangų dizainą su tikslinga technologija, kuri niekada anksčiau nebuvo pasiūlyta kompaktiškų automobilių pirkėjams. Pasinaudojome dizaino ir inžinerijos inovacijomis, kad aukščiausios kokybės technologijos būtų prieinamos kiekvienam."

„Nissan saugos skydas"

Naujasis „Note" yra pirmasis „Nissan" automobilis Europoje, kuris gali pasigirti „Nissan saugos skydo" technologija.

„Nissan saugos skydas", jungia tris pažangias sistemas, kurios veikia kaip išmanusis vairuotojo pagalbininkas, padedantis priimti geriausius sprendimus įvairiose situacijose. Sistemą sudaro išvažiavimo iš eismo juostos, „aklos matymo" zonos įspėjančiosios ir judančių objektų aptikimo sistemos.

Genialių inžinerinių inovacijų dėka, visa tai tapo įmanoma, nes visos „Nissan saugos skydo" funkcijos veikia panaudojant vieną plataus apžvalgos kampo kamerą, kuri yra sumontuota automobilio gale. Be to, kad ši kamera veiktų nepriekaištingai, „Nissan" sukūrė pažangią automatinio plovimo ir sausinimo įrangą, kuri nuvalo objektyvą, vos jam užsiteršus.

Taip pat, segmente debiutuoja garsioji „Nissan" aplinkinio vaizdo stebėjimo sistema - funkcija, kuri leidžia vairuotojui stebėti automobilio aplinką neįtikėtinu 360 laipsnių kampu. Dabar statyti automobilį galite be jokios įtampos - lengva ir paprasta.

Tiek aplinkinio vaizdo, tiek saugos skydo sistemos yra integruotos į naujojo „Note" patobulintą „NissanConnect" palydovinę navigacijos, „Bluetooth" ir garso sistemą su dideliu 5,8 colių liečiamuoju ekranu.

 

Aukščiausios kokybės dizainas

Europoje gaminamas „Note" yra orientuotas į Europos rinką ir Europos pirkėjų poreikius. Todėl, naujasis modelis pasižymi ilga ratų baze ir trumpu priekiu bei galu. Išorės dizainas yra sportiškas ir veržlus. Dinamiškos eksterjero ir interjero linijos bei formos suteikia aukščiausios klasės pojūtį, kuriuos garantuoja išskirtinės kokybės standartai.

Interjere panaudotos aukštos kokybės medžiagos, be to, jame realizuotos tokios inovacijos, kaip bagažo organizavimo pertvara, kuri leidžia savininkui padalinti arba paskirstyti bagažo erdvę pagal savo poreikius. Tokios savybės, kaip galimybė atidaryti galines duris beveik 90 laipsnių kampu, ir galinė sėdynė, kurią galima pastumti iki 15cm pirmyn arba atgal, išskiria „Note" iš kitų, mažiau praktiškų šio segmento automobilių.

 

Pažangių, efektyvių variklių asortimentas

Naujasis „Nissan Note" siūlo tris variklius: 1,2 litro 80 AG trijų cilindrų benzininis, 1,2 litro DIG-S benzininis su kompresoriumi, kurio emisija 99 g (parduodamas nuo 2014 m. vasario mėn) ir 1,5 litro 90 AG dyzelinis, kuris išskiria vos 92 g/km. Tolygi ir efektyvi automatinė CVT transmisija bus galima tik su 1,2 litro DIG-S benzininiu varikliu.

 

Vertingas asortimentas su aukšto lygio įranga

Naujojo „Note" gama prasideda modeliais su įranga „Visia", kurios visapusiškos įrangos sąrašą sudaro „Stop/Start" sistema, priekiniai elektriniai langai, nuotoliniu būdu valdomas centrinis užraktas ir pastovaus greičio palaikymo sistema.

„Acenta" modeliai komplektuojami su lengvojo lydinio ratlankiais (standartiškai 15 colių, o 16 colių su DIG-S), automatine oro kondicionavimo sistema, „Bluetooth", visais elektra valdomais langais, priešrūkiniais žibintais bei valytvais su lietaus jutikliu.

„Tekna", tai aukščiausias komplektacijos lygis, kuriam priskiriama navigacijos sistema „NissanConnect", 16 colių lengvojo lydinio ratlankiai, sėdynės su daline odine apdaila, aplinkinio vaizdo stebėjimo ir „Nissan saugos skydo" sistema, elektroninis raktas su užvedimo / išjungimo mygtuku, odine vairo ir pavarų svirties apdaila.

 

Suasmeninimo galimybės

„Nissan" suteikia galimybę naujojo dinamiškojo „Note" pirkėjams žengti toliau, nei tik įsigyti naują automobilį, bet jį ir suasmeninti. Siūlomi net aštuoni papildomi aksesuarai, kurie yra aštuonių skirtingų spalvų, įskaitant ir galimybę užsakyti norimos spalvos lengvojo lydinio ratlankius. Ši „Nissan" suasmeninimo programa taip pat yra pritaikyta „Juke" ir „Micra" modeliams.

 

Susipažinkite su naujuoju „Note" iš arčiau

Lapkričio 8-9 dienomis, prekybos centre  „Ozo" lankysis naujojo „Note" ekspozicija. Ji lankytojus vilios įspūdingo dydžio interaktyviuoju ekranu, kuriame sužinosite viską apie naująją "Saugos skydo" technologiją (angl. „Safety Shield"), kuri pirmą kartą įdiegta kompaktiškame miesto automobilyje. „Saugos skydo" ekspozicija leis jums patiems aktyvuoti naujojo „Note" saugos technologijas ir sužinosite daugiau apie šios sistemos teikiamus privalumus. Apsilankykite prekybos centre „Ozas" ir susipažinkite su modernia technologija iš arčiau!