SUKURKITE SAVO TOBULĄ „JUKE": „NISSAN" PERSONALIZACIJOS PROGRAMA

Kiekvienam „Nissan Juke" būdingas išraiškingas, iš kitų išsiskiriantis dizainas. Tačiau dabar, naudodamiesi nauja personalizacijos programa, vairuotojai gali dar labiau pagražinti savo automobilio išvaizdą. Siūlomas platus įvairių spalvų ir apdailos kombinacijų asortimentas. Tad kiekvienas gali susikurti savo „Juke" dizainą pagal savo skonį.

Naujiems ir esamiems „Juke" savininkams visoje Europoje dabar siūlomas papildomų dizaino elementų komplektas. Šie elementai padės išgauti išties unikalią automobilio išvaizdą.

Lengvojo lydinio ratlankius, veidrodėlių gaubtus, rūko žibintų apvadus, šoninius slenksčius, bagažinės rankenėlę ir stogo aptaką galima išryškinti patraukliomis Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black ir Silver grey spalvomis.

Vairuotojai gali rinktis iš trijų naujų skirtingų dizaino įrangos komplektų - „Style", „Premium" ir „Exclusive". Šeši skirtingi vieno pasirinkto atspalvio iš siūlomos penkių spalvų gamos apdailos komponentai padės dar labiau pabrėžti savo individualų stilių.

„Juke" personalizacijos programa skirta tiems, kurie nebijo būti kitokie... Ir tai tik pradžia. „Nissan" turi ambicingų planų toliau plėtodama šią programą gausinti dizaino įrangos komplektų asortimentą, įtraukiant daugiau individualiai pritaikomų elementų, įskaitant interjero komponentus.