„NISSAN" PATVIRTINO GREITAI PASIRODYSIANT NAUJĄJĮ GALINGĄ „GT-R NISMO" MODELĮ

  • „Juke Nismo" ir „370Z Nismo" seriją papildysiantis naujas „Nismo" modelis, galingesnė „GT-R Nismo" versija.
  • Turtinga patirtis „GT-R" lenktyninių automobilių srityje įkvėpė „Nismo" sukurti ypatingą „GT-R" modelį.

„Nissan Motor Co., Ltd" paskelbė, jog „Nissan" automobilių tobulinimo ir sportinių modelių konstravimo padalinys „Nismo" kuria naują galingesnę kultinio „Nissan GT-R" versiją. „GT-R Nismo" bus trečiasis „Nismo" ženklu pažymėtas modelis, sukurtas šio sportinio „Nissan" padalinio, įgyvendinant bendrovės strategiją plėsti išskirtinių ir naujoviškų „Nissan" modelių asortimentą.

„Kuriant „Nismo" automobilių seriją, būtų nuodėmė neįtraukti į ją „GT-R" modelio, - pareiškė „Nissan" vykdomasis direktorius Carlosas Ghosnas. - Serijinis „GT-R" pasaulyje jau seniai pripažintas ir gerbiamas superautomobilis, o trasoje atsiskleidžiančios „GT-R" galimybės atspindi „Nismo" padalinio aistrą ir talentą. „GT-R Nismo" bus ypatingas modelis. Su nekantrumu laukiu, kada galėsiu jį išbandyti."

„GT-R" pavadinimas jau seniai tapo legenda: jis gerai pažįstamas milijonams „Sony Gran Turismo®" žaidėjų, taip pat automobilių sporto aistruoliams, nuo 1969 m. sekantiems „Skyline" skinamas pergales lenktynių trasose. Todėl nenuostabu, jog pasirodžius naująjam „GT-R", jis įgijo kultinio automobilio statusą.

Neseniai debiutavo atnaujintas 2013 m. laidos „Nissan GT-R" modelis, išsiskiriantis patobulintu dizainu ir konstrukciniais sprendimais. Pakeitimai įdiegti atsižvelgiant į patirtį, sukauptą per praėjusių metų 24 val. trukmės lenktynes Niurburgringo trasoje, taip pat dalyvaujant „Super GT" ir „Global GT" serijos lenktynėse. Šie patobulinimai ženkliai pagerino bendras automobilio eksploatacines savybes, užtikrintas didesnis stabilumas važiuojant dideliu greičiu ir didesnė važiavimo kokybė.

Šiuo metu kuriamas „GT-R Nismo" įsitaisys naujojo „Nissan Nismo" modelių asortimento viršūnėje. Prekyba „Nissan GT-R Nismo" prasidės nuo kitų metų.

Techninės charakteristikos ir kiti duomenys bus paskelbti prieš pat šio modelio pasirodymą.

„NISMO" dvasia

Kiekvienas naujas keliams skirtas „Nismo" automobilis paveldės tuos pačius genus, susijusius su kokybe, funkcionalumu ir efektyvumu. Šiomis savybėmis ir išskirtiniu „Nismo" dizainu, sportiniu valdymu bei dinamika vairuotojai galės mėgautis kiekvieną dieną.

Naujosios „Nissan Nismo" serijos modifikuoti automobiliai bus gaminami kartu su standartiniais modeliais. Jie kuriami pasitelkiant per dešimtmečius sukauptą patirtį lenktynių trasose ir automobilių tobulinimo srityje. Tai reiškia, jog „Nismo" prekės ženklas užtikrina nepriekaištingai įdiegtus patobulinimus.

Kiekvienas „Nismo" atliktas pakeitimas bus funkcionalus ir orientuotas į geresnes automobilio važiavimo savybes bei jo išvaizdą.

Išskirtinį „Nismo" braižą lemia didingas patirties lenktynių trasose paveldas ir originalus požiūris į inžineriją.„Nismo" braižas bus atpažįstamas visuose naujuose „Nismo" modeliuose, kurie išsiskirs efektyviomis važiavimo savybėmis, prieinamomis ir pažangiomis technologijomis bei išraiškingu ir dailiu dizainu bei įkūnyta „Nissan" inovatyvių naujovių koncepcija.