„Nissan e-NV200“ su didesnės talpos baterija

  • Su nauja pažangia baterija galima nuvažiuoti 100 km toliau, iki 280 km viena įkrova

  • Visiškai elektrinis furgonas sukurtas padėti gerinti oro kokybę visų Europos didmiesčių centruose

  • Pirmasis pasaulyje 7 vietų elektrinis furgonas, skirtas pritraukti

 

2.10.2017– „Nissan", pasaulyje pirmaujantis elektrinių transporto priemonių gamintojas, šiandien paskelbė, kad kompanijos visiškai aplinkos neteršiantis furgonas „Nissan e-NV200" bus komplektuojamas su didesne baterija ir galės įveikti didesnį atstumą.

 

Su naująja 40 kWh baterija 100 % elektrinis „e-NV200" galės įveikti net 60 % didesnį atstumą – iki 280 km pagal NEDC[1].

 

O kadangi paties akumuliatoriaus svoris ir dydis nepakito, nekito ir keliamosios galios charakteristikos. Svarbiausia, kad dabar galima viena įkrova nuvažiuoti iki 100 km toliau, naudojant išskirtinai tik elektros energiją

 

Naujasis, didesnį nuotolį nuvažiuojantis „e-NV200" pristatomas jau šiandien vykstančiame „Nissan Futures 3.0" renginyje Norvegijoje, Osle – 2019 m. Europos Žaliojoje sostinėje. Furgonas ne tik padeda verslui atspindėti kompanijos „žalią" politiką, bet ir reprezentuoja pagrindinį „Nissan" tikslą – įsipareigojimą mažinti komercinio transporto priemonių išmetamą CO2 kiekį vykdant prekių išvežiojimą.

 

Taip pat galima rinktis 5 arba 7 sėdimųjų vietų „e-NV200", todėl jis tampa racionaliu pasirinkimu šeimoms ar verslo klientams, norintiems pasinaudoti mažų eksploatavimo ir techninės priežiūros kaštų bei aplinkos neteršiančios priemonės teikiamais privalumais. Jis gali būti komplektuojamas su įvairiais patogumą užtikrinančiais elementais, kurie, priklausomai nuo komplektacijos lygio, gali būti: galinio vaizdo kamera, navigacija, „Bluetooth", šildomos sėdynės ir vairas, 6,6 kW įkroviklis, pastovaus greičio palaikymo sistema. Išankstinis pašildymas / aušinimas ir įkrovimas, kurie gali būti valdomi naudojantis mobiliuoju telefonu arba kompiuteriu.

 

Gareth Dunsmore, „Nissan Europe" elektrinių transporto priemonių padalinio vadovas, teigia: „Didesnis atstumas ir talpa, kurią siūlo mūsų furgonas „e-NV200", paverčia jį puikiu prekių išvežiojimo sprendimu gyvenamosiose vietovėse. Kadangi komercinis transportas daro milžinišką poveikį aplinkai ir oro kokybei bei prisideda prie eismo spūsčių miestuose, elektrinės transporto priemonės padės mažinti išmetamą CO2 kiekį, todėl jos yra gyvybiškai svarbi tvarios ateities dalis."

 

Jis pridūrė: „Pasaulis tampa elektriniu, o tai reiškia, kad reikia pergalvoti viską, ką žinome apie vairavimą bei kaip naudojame energiją. Norėdami užtikrinti tokią ateitį, privalome sukurti visiškai elektrinę ekosistemą, užtikrinančią, kad modernus gyvenimas būtų švaresnis, saugesnis ir tarpusavyje susietas. Išmanesnės ir geresnės 100 % elektrinės transporto priemonės, tokios kaip naujasis „e-NV200", yra šios ekosistemos pagrindas – šiandienai ir ateinančioms kartoms."

 

Naujojo 40 kWh „e-NV200" užsisakymai bus priimami 2017 m. pabaigoje. 

*NEDC


[1] Subject to final homologation process