Nuostabus jausmas, kai jūsų niekas nesulaiko

Nuostabus jausmas, kai jūsų niekas nesulaiko

Naujasis #Nissan #LEAF. Tiesiog nuostabu.

 

3.8.2017 – Naujasis „Nissan LEAF” turės patobulintą, dar labiau aerodinaminę formą, kuri leis efektyviau panaudoti energiją bei nukeliauti toliau su viena įkrova.

 

Elektromobiliams aerodinamika yra labai svarbus aspektas, kuris lemia, kaip efektyviai yra panaudojami energijos resursai. Mažesnis pasipriešinimas riedėjimui ir geresnis stabilumas kelyje padeda elektromobiliu įveikti didesnius nuotolius.

Naujos kartos „Nissan LEAF" kėbulas yra žemesnis, o nauji dizaino pakeitimai padarė automobilį stabilesnį veikiant stipriems šoninio vėjo gūsiams.

 

„Nissan" inžinieriai išanalizavo lėktuvo sparno veikimo principą ir jį pritaikė naujojo LEAF kėbule. Oro srautas yra simetriškai nukreipiamas elektromobilio paviršiumi sukeliant minimalų pasipriešinimą riedėjimui. Nauja forma sumažino ir energijos sąnaudas.

 

„Nissan” kompanija įsitvirtino rinkoje, kaip elektromobilių pionierė, pristačiusi pirmąjį masinės gamybos elektromobilį LEAF*. Šiandien „Nissan LEAF” yra populiariausias elektromobilis pasaulyje, kurio pardavimai perkopė 277 000 vienetų ribą.

Sekite mus: #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld

*Remiamasi pardavimų skaičiais nuo  2010 m. gruodžio iki 2017 m. birželio.