Įsivaizduokite, kad sugebate tilpti visur

Naujasis #Nissan #LEAF su sistema „ProPILOT Park”, jau greitai


5.7.2017 - „
Nissan” paskelbė, kad naujasis „Nissan LEAF” bus pirmasis gamintojo modelis su sistema „ProPILOT park". Ši technologija padeda vairuotojui parkuoti automobilį.

 

„ProPILOT Park” išlaisvins vairuotojus nuo vieno iš sudėtingiausių, o kartais net ir kebliausių vairavimo momentų – automobilio statymo. Ji suteiks pasitikėjimo, kad automobilį galėsite pastatyti į stovėjimo vietą visais atvejais.

 

Sonarai ir kameros naujajame „Nissan LEAF" automatiškai nukreipia automobilį į pageidaujamą stovėjimo vietą, nesvarbu ar statyti reikia paraleliai, kampu, statmenai ar įstrižai. Tereiks tik paspausti mygtuką ir automobilis perims akseleratoriaus, stabdžių ir vairo kontrolę. Technologija prisitaiko net ir itin siaurose vietose.

 

Ši technologija yra dar vienas „Nissan" kompanijos pasiekimas, kuris priartina pažangias technologijas masėms. Šios sistemos vystymas yra „Nissan" išmanaus mobilumo programos dalis, kuri ateityje pakeis mūsų požiūrį į tai, kaip automobiliai vairuojami, varomi ir integruojami į visuomenę.

 

„Nissan kompanija, pirmoji pradėjusi masinę  elektromobilio „ LEAF" gamybą, tapo elektromobilių eros pradininke. Šiandien  „LEAF" yra perkamiausias elektromobilis pasaulyje, kurių parduota virš 270 000 vienetų.

 

Sekite naujienas mūsų socialiniuose tinkluose ir sužinosite karščiausias naujienas apie #Nissan #LEAF pirmieji. #ElectrifyTheWorld