NUO IDĖJOS IKI TIKROVĖS - „NISSAN" GAMINS NEDIDELĘ PARTIJĄ „JUKE-R", FILME „VAIDINUSIO" PATĮ SAVE

  • „Nissan" gamins nedidelę partiją šio išskirtinio automobilio, kuris išvysto 545 grynąsias AG ir 260 km/h greitį
  • Puikus unikalaus lengvojo visureigio pasirodymas filmavimo Dubajuje metu neeilinių klientų širdyse įžiebė troškimą įsigyti šį nepaprastą konceptą
  • Naujieji „Juke-R" bus dar galingesni už originalų koncepcinį modelį

„Nissan" paskelbė, kad pagal asmeninius užsakymus pagamins labai nedidelę partiją savo novatoriškų lengvųjų visureigių „Juke-R".

Kai šių metų sausio mėnesį Dubajuje įvyko 3,8 litro, 260 km/h išvystančio „Juke-R" pasaulinis debiutas, mašina susilaukė milžiniško susidomėjimo ir „Nissan" jau gavo patvirtintus užsakymus pagaminti tris tokius automobilius. Du iš jų užsakė labai gerbiamas aukšto rango Dubajaus visuomenės narys.

Kompanija „Nissan", jei tik pageidaujama, gali pagaminti ir daugiau tokių „Juke-R", tad per artimiausias keturias savaites priiminės užsakymus, o tada kibs į darbą.

Originalaus „Juke-R" važiuoklės mechanizmai buvo pagaminti pagal 2010 metų „GT-R" pavyzdį, o naujosios partijos varomasis mechanizmas ir važiuoklė bus gaminami jau pagal 2012 metų „GT-R". Partijos gamybai įsibėgėjus, pirmi trys automobiliai jų savininkams bus pristatyti vasaros pabaigoje.

Gareth Dunsmore, už „Juke" atsakingas rinkodaros produkto vadybininkas, pasakė: „Iš pradžių buvo planuota, kad „Juke-R" tebus vienkartinis koncepcinis automobilis, pademonstruosiantis dviejų moderniausių „Nissan" modelių jungtuves. Tačiau Dubajuje automobilis sukėlė nepaprastą ažiotažą - žmonės siūlėsi pirkti originalą tiesiog gatvėje!

Susilaukę tokio atsako ir jau turėdami tris realius užsakymus, nusprendėme, kad šią koncepciją reikia paversti tikrove. Negalime nuvilti entuziastų, kurie taip trokšta papildyti savo automobilių kolekcijas. „Juke-R" jau virto tam tikru fenomenu ir aš labai didžiuojuosi visu tuo šurmuliu, kurį jis sukėlė. Daugiau naujienų apie „Juke" pranešime vėliau šiais metais."

Kas norėtų užregistruoti savo pageidavimą įsigyti šį patį naujoviškiausią „Nissan" lengvąjį visureigį, rašykite adresu Juke-R@Nissan.co.uk.

Vaizdo įrašų apie „Juke-R" ir „Desert Nemesis" galite pažiūrėti:

http://www.facebook.com/NissanJukeOfficial